Notes de premsa

Les Targetes Daurades amb data de caducitat de 31.12.2021 es prorroguen automàticament un any més

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 27/12/2021
Trageta Daurada

Les Targetes Daurades adreçades a les persones majors de 65 anys de Reus que tenien data de caducitat a 31 de desembre de 2021 es prorroguen automàticament un any més, donada la situació de pandèmia.

Amb la irrupció de la COVID19 i per tal de protegir un dels col·lectius vulnerables com és el de la gent gran, l’Ajuntament de Reus va optar per enviar al domicili les noves targetes sense la foto del titular i evitar el desplaçament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. En aquestes targetes, es fixava la data de caducitat a 31 de desembre de 2021. Donat que la situació de pandèmia es manté, l’Ajuntament de Reus ha decidit prorrogar-les automàticament fins a 31 de desembre de 2022. L'usuari no ha de fer cap tràmit i la mateixa targeta continua sent vàlida.  

La Targeta Daurada permet a les persones majors de 65 anys empadronades a Reus gaudir de la gratuïtat de diversos serveis i dels descomptes en activitats culturals que se celebren a la ciutat. Un dels avantatges més utilitzat és la gratuïtat del transport urbà en autobús.

Trageta Daurada
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.