Notes de premsa

Les visites guiades al Museu d'Art i Història de Reus pel pont d'agost

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 13/08/2003

Coincidint amb el pont de la Mare de Déu d'agost, l'Institut Municipal de Museus recomana la visita guiada al Museu d'Art i Història, que també es farà aquest divendres dia 15 a les 12:00 h. Divendres, dissabte i diumenge, a més d'oferir la visita guiada, els Museus de Reus estaran oberts al públic: divendres i diumenge d'11:00 h a 14:00 h, i dissabte de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:00 h.

Després de diversos caps de setmana de funcionament, el nou servei de visites guiades al Museu d'Art i Història ha començat a incrementar el nombre de persones interessades a conèixer els fons del museu situat a la plaça de la Llibertat.
Aquest nou servei consisteix en la presència d'un guia professional que comenta els continguts i les peces principals de les exposicions permanents del Museu d'Art i Història de Reus. Es tracta de la sala del Retaule de la Prioral de Sant Pere, la sala d'Art Gòtic, l'Elixir Daurat i sala d'Artistes Reusencs del segle XIX, entre els quals destaca l'obra de Marià Fortuny.
Aquest servei de visita comentada es pot utilitzar visitant el Museu a les 12:00 h dels caps de setmana i festius, o bé trucant al 977 345 418 i reservant una visita concertada.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.