Notes de premsa

L’escriptor Jaume Cabré clausura a Reus el segon taller de lectura

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 7/05/2004

òxim dilluns, 10 de maig, a les 20:00 h, es clausura el Segon Taller de Lectura organitzat per la regidoria de Polítiques per a la Igualtat i el Servei Municipal de Biblioteques que aquesta vegada analitza l’obra de Jaume Cabré, «La Teranyina».

L’acte de cloenda, a la Sala Central de la BCR Xavier Amorós, tindrà la presència de l’autor, Jaume Cabré, que parlarà de la seva obra.
En les tres sessions anteriors el text s’ha treballat amb una monitora que conduïa la lectura i en donava les pautes d’interpretació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.