Notes de premsa

"L'estiu de les entitats" és l'oferta turística a les entitats de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/07/2020
Cartell estiu entitats

Amb el títol l’"Estiu de les Entitats", la regidoria de Relacions Cíviques, en col·laboració amb l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció», proposa a les entitats de la ciutat la possibilitat de fer visites guiades.

Durant aquest període de confinament, les persones vinculades a les entitats han hagut de fer front  a situacions difícils, cadascuna des d’àmbits i enfocaments diferents. Des de la regidoria es considera que ha arribat el moment, abans d’iniciar un nou curs, de reprendre l’activitat i la millor manera de fer-ho és fent coses juntes. Crear espais lúdics i de trobada servirà per començar amb més força, més il·lusionades i amb ganes de treballar en nous projectes.

Com diu la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, «un teixit associatiu fort, empoderat i cohesionat,  és un valor únic per a una ciutat, i és per això que des de la regidoria treballem en diferents projectes formatius, de suport,  d’acompanyament, de difusió...,  i ara proposem a les nostres entitats que aquest estiu promoguin espais de trobada amb la seva gent i coneguin la seva ciutat, i que alhora facin d’ambaixadores del nostre patrimoni davant de familiars i amistats no reusenques. Qui millor que les persones que viuen i treballen per Reus per fer aquesta tasca”.

Aquesta oferta d’estiu, inclosa també a la campanya [email protected], s'encenta amb la proposta de dues visites per a tots els públics, la  Ruta del Modernisme i el Vermut i Botigues, que es podran anar ampliant durant el període juliol-setembre, a mesura que la situació ho permeti.

  • Vermut i Botigues. Visita guiada per conèixer les botigues més antigues de Reus i la cultura del vermut. Grups de 10 a 12 persones.
  • Ruta del Modernisme. Visita guiada per conèixer quins són els edificis modernistes més emblemàtics de la nostra ciutat. Finalitza amb una visita al Gaudí Centre. Grups de 15 a 18 persones.

Les entitats que estiguin interessades a participar-hi hauran d’adreçar-se a la regidoria de Relacions Cíviques, al 977 010 029 o amb un correu a [email protected]

Cartell estiu entitats
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.