Notes de premsa

"The Letter" és el Documental del Mes de març

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 17/03/2021
Cartell

Aquest dijous dia 18 de març, a les 19:00 h, es projectarà al Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus el Documental del Mes de març. En aquesta ocasió, el film seleccionat és "The letter". L'entrada és gratuïta però s'ha de fer reserva prèvia ja que l'aforament és limitat a les mesures sanitàries decretades arran de la pandèmia de la COVID19. 

El film es projectarà en vesió original en ahglès, suahili i giriama, i estarà subtitulada al català. Dura 82 minuts i els seus directors són Maia Lekow, de Kènia, i Christopher King, d'Austràlia. 

Sinopsi: Què faries si acusessin la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kenya, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica i ens fa reviure el terror de l’edat mitjana. Link al tràiler de la pel·lícula: https://youtu.be/GxzSpif7ILI

Les entrades es poden reservar a la recepció del Museu del Raval Sta Anna o al següent link:
https://ticket.reuscultura.cat/muslinkIII/venda/index.jsp?lang=1&nom_cache=MUSEU&property=MUSEU

Cartell
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.