Notes de premsa

L'hora dels avis i nets de Mas Pintat proposa compartir un coc ràpid

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 7/05/2020
Coc ràpid

Mas Pintat proposa per a aquesta setmana en el marc del programa Avis i néts compartint moments del curs 2019-20 l'activitat "Fem junts un coc ràpid", una iniciativa inclosa també al Reus@Casa, que comença avui dijous i que es pot dur a terme fins al dijous 14 de maig.

L'objectiu de Mas Pintat és continuar el projecte de família extensa, avis i nets, dins una activitat creativa i a la vegada lúdica i, en aquests moments, des del confinament, s'ha adaptat a una manera virtual per tal de mantenir "aquesta activitat periòdica que apropa aquestes dues generacions", tal com explica Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus.

Els beneficiaris de la proposta són les famílies d'avis i nets inscrites al programa, però també totes aquelles famílies que s'hi vulguin adherir. L'objectiu de la dinàmica es basa en el fet que els nets han de cuinar un coc ràpid amb la recepta i ajuda dels seus avis, cadascú des de casa seva. Per tant, que comparteixin aquest moment culinari on l'avi o àvia transmet al seu net o neta la seva experiència a la cuina.

El mitjà de comunicació a utilitzar dependrà de les eines tecnològiques que tingui cada família, tot i que es considera oportú poder-se comunicar a través d'una videoconferència de manera que es puguin veure treballant. 

Des de Mas Pintat es demana fer una foto del coc cuinat i enviar-la, conjuntament amb el nom i cognoms de l'avi o àvia i en net o neta que hi han participat. S'ha d'enviar per correu electrònic a maspintat@reus.cat i es publicarà a la web de Mas Pintat amb el nom i cognoms dels autors. 

Coc ràpid
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Coc ràpid 1015 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.