Notes de premsa

L'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus diagnostica un sisè cas de legionel·losi

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/10/2003

ntament de Reus i el departament de Sanitat i Seguretat Social informen que avui dilluns, 20 d'octubre, els ha estat notificat un sisè cas de legionel·losi en una persona resident a Reus.

Es tracta d'un home de 25 anys que va iniciar els símptomes el 14 d'octubre i que va ingressar a l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus el dia 18.
Al mateix centre resta ingressat l'home de 70 anys que va iniciar símptomes el 4 d'octubre i que va ser hospitalitzat el dia 10. La seva evolució és favorable.
Tècnics del departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat i de la regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Reus continuen la investigació epidemiològica i ambiental a l'objecte de determinar la possible font d'infecció i si els sis casos diagnosticats fins al moment estan relacionats amb un mateix focus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.