Notes de premsa

L'incendi al c/Santes Creus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 28/11/2003

Segons informa la Guàrdia Urbana, avui, 28 de novembre, al voltant de les 12:30 h, s'ha declarat un incendi a la planta baixa d'un habitatge de dos plantes, situat al c/Santes Creus n. 14. Quatre persones han estat hospitalitzades a causa de la inhalació de fums. Es tracta de dos adults (un home i una dona) i els seus dos fills, un de dos mesos i mig i l'altre de dos anys. També han estat atesos a l'hospital tres treballadors que treballaven a prop, que han entrat a l'habitatge per auxiliar els afectats i que han estat atesos també per la inhalació de fums.

L'home, O.H.A., de 33 anys, ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona i la dona, M.M. F.T., de 28 anys, ha estat ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus. Els dos fills han ingressat primer a l'hospital de Sant Joan, per ser traslladats, amb posterioritat, un a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, en helicòpter, i l'altre, a l'hospital de Sant Joan de Déu, en ambulància.

L'incendi només ha afectat la planta baixa. La Guàrdia Urbana ha desplaçat sis unitats, que han intervingut en l'auxili de les víctimes. També ha calgut tallar el trànsit al carrer Santes Creus i als carrers del voltant per facilitar les tasques dels equips d'emergència. Al voltant de les 14:00 h s'ha tornat a restablir la circulació. També hi han actuat efectius dels bombers i d'ambulàncies.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.