Notes de premsa

L'inici del curs de l'esplai infatil El Drac, al barri Gaudí

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 8/10/2003

oper dissabte, dia 11 d'octubre, començarà el curs 2003-2004 de l'esplai El Drac, promogut per l'Associació de Veïns del Barri Gaudí i l'Associació de Mares i Pares del CEIP Ciutat de Reus. Aquesta iniciativa va néixer el gener del 2003 en el marc del Pla Comunitari del Barri Gaudí, i compta amb el suport de l'Àrea d'Educació i Família de l'Ajuntament de Reus i del CEIP Ciutat de Reus -que han cedit dues aules per a la realització de les activitats- i del Centre Cívic Mestral, que dóna suport logístic al projecte.

L'Esplai del barri Gaudí és una proposta educativa en el lleure que té l'objectiu d'oferir un espai educatiu i lúdic a infants de 5 a 13 anys, una proposta alternativa activa en el lleure que desperti inquietuds d'implicació en la vida de la comunitat. Per altra banda, també té l'objectiu de donar sortida a les motivacions de joves del barri interessats a assumir responsabilitats com a monitors i monitores, i a llarg termini, a responsabilitzar-se de la gestió d'aquesta entitat.
Els horaris de l'esplai són els dissabtes d'11:00 h a 13:00 h durant el període escolar. Les persones interessades en l'activitat s'han d'adreçar al Centre Cívic Mestral -avinguda de Barcelona, s/n- de dilluns a divendres de 9:00 h a 13:00 h i de 15:00 a 22:00 h i formalitzar la inscripció.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.