Notes de premsa

L'Institut Municipal de Museus de Reus edita una nova guia informativa per als visitants

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 6/08/2003

L'Institut Municipal de Museus de Reus ha editat 15.000 exemplars de la nova guia informativa per als visitants. Aquesta guia és un fulletó desplegable que conté tota la informació bàsica i indispensable per conèixer els continguts i serveis dels Museus de Reus.
El gruix de la informació consisteix en la descripció dels fons visitables al Museu d'Arqueologia Salvador Vilaseca i al Museu d'Art i Història de Reus. Coincidint amb la nova imatge corporativa dels Museus -que ja s'ha pogut veure a través del nou disseny de la revista ""Informatiu Museus""- s'ha aprofitat per editar aquesta guia informativa.
La guia s'acompanya de gràfics i plànols que descriuen les diferents sales dels museus reusencs, així com d'un plànol del centre històric de Reus que inclou els principals reclams turístics i culturals de la ciutat. De fet, aquesta guia s'edita amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i de la Unió de Botiguers, que ajudaran a donar-li difusió.
Aquestes guies es podran trobar a les recepcions dels Museus, es lliuraran amb l'entrada al Museu i també es podran trobar a l'Oficina de Turisme de Reus. Les guies s'han editat en català, castellà, anglès i francès. Aquesta nova iniciativa de difusió dels Museus de Reus ha coincidit també amb l'inici, dissabte dia 2 d'agost, del nou servei de visites guiades al Museu d'Art i Història de Reus, que es fa cada dissabte i cada diumenge a les 12 h del migdia.
Els mitjans interessats en conèixer directament la guia dels Museus de Reus la poden recollir a la recepció dels museus reusencs.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.