Notes de premsa

Llambordes convoca un concurs de pintades horitzontals per ambientar diferents pistes de bàsquet de la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/05/2019
Imatge d'arxiu d'una pista ambientada de manera semblant a com es proposa en el concurs de Llambordes
Infografia condicions participació concurs pintades horitzontals bàsquet Reus 2019

Coincidint amb Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019, la comissió d’artistes que integren el grup de treball del programa de foment de l’art urbà Llambordes ha impulsat un concurs de pintades horitzontals (dissenys al terra) perquè es puguin reproduir a tres pistes de bàsquet de la ciutat (la de la plaça d’Europa i les dues de la plaça Arquitecte Sardà). Es tracta d’una iniciativa conjunta entre la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència i la Regidoria d’Esports. El concurs s’adreça a artistes d’arreu del territori d’entre 18 i 40 anys.

Segons les bases de la convocatòria, els participants al concurs només podran presentar una proposta, que s’haurà d’adequar a les pistes de 20 x 11 metres, és a dir, que les pintades hauran de cobrir una superfície aproximada de 250 metres quadrats. El jurat decidirà a quina pista anirà cada una de les tres obres guanyadores.

El premi del concurs està valorat en 1.500 euros en total (500 euros per obra guanyadora) i l’organització es farà càrrec del cost de la pintura. El termini per presentar propostes és del 16 al 29 de maig, ambdós inclosos.

Des del grup de treball d’artistes que participen al programa Llambordes existeix des de fa temps la proposta de poder realitzar intervencions artístiques de grans dimensions a la ciutat. Aquest concurs representa una oportunitat per poder desenvolupar aquest projecte a través de la dinamització de diferents espais esportius urbans oberts.

Per tal de poder-se presentar al concurs cal entrar a la pàgina web de www.joventutreus.cat/horitzontals i consultar les bases i la convocatòria i obtenir el formulari per poder presentar la proposta.

Imatge d'arxiu d'una pista ambientada de manera semblant a com es proposa en el concurs de Llambordes
Infografia condicions participació concurs pintades horitzontals bàsquet Reus 2019

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.