Notes de premsa

Lliurament dels premis de pintura ràpida, ral·li fotogràfic i relats, de la regidoria de Participació i Gent Gran

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 5/05/2015
Lliurament dels premis de pintura ràpida, ral·li fotogràfic i relats

Una cinquantena de persones van participar aquest dijous 30 de maig a la tarda en l’acte de lliurament dels premis de pintura, fotografia i relats, convocats per la regidoria de Participació i Gent Gran amb l’objectiu de promoure la creativitat i la participació entre la ciutadania, celebrat a la Sala d’Actes del Casal de les Dones.

Pel que fa al concurs de pintura ràpida, la guanyadora en categoria infantil ha estat Mar Murillo, qui ha rebut 100 euros en material de pintura, una bossa dels Mercats de Reus i 5 tiquets del Menja’t el mercat, i en categoria adult, Segi Viana, qui ha rebut 300 euros en material de pintura, un dinar a la Capsa Gaudí, una bossa dels Mercats de Reus i 5 tiquets del Menja’t el mercat.

Els guanyadors del ral·li fotogràfic han estat Carles Bonet, qui ha rebut el premi a la millor col·lecció de 4 fotografies en la categoria adult, dotat amb 300 euros en material fotogràfic, un dinar a la Capsa Gaudí, una bossa dels Mercats de Reus i 5 tiquets del Menja’t el mercat; Joan de Dalmau, a la millor col·lecció de 4 fotografies en la categoria infantil, dotat amb 100 euros en material fotogràfic, una bossa dels Mercats de Reus i 5 tiquets del Menja’t el mercat, i Ivan Gil, a la millor fotografia, dotat amb 100 euros en material fotogràfic, una bossa dels Mercats de Reus i 5 tiquets de Menja’t el mercat.

Setze dones han participat enguany en la novena edició dels Premis de relats breus “Antònia Abelló Filella” i l’obra guanyadora amb el primer premi, dotat amb 300 euros, ha estat “Turbulències” de Núria Naval. El segon premi, dotat amb 150 euros, ha estat per l’obra “La cova” de Montserrat Ferrando.

Lliurament dels premis de pintura ràpida, ral·li fotogràfic i relats
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.