Notes de premsa

Lluís M. Pérez participa en el seminari sobre finançament i estatut de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 10/07/2006

L’alcalde de Reus participarà com a ponent en el seminari que sobre finançament autonòmic i local tindrà lloc a Barcelona els dies 10 i 11 de juliol Aquest seminari forma part dels cursos que la Universitat Internacional Menéndez Pelayo celebra a Barcelona. El seminari porta per títol «El finançament autonòmic i local dins de les reformes estatutàries».

Lluís M. Pérez intervindrà en la taula rodona sobre finançament local que es fa el dimarts, 11 de juliol, a les 16:00 h. Compartirà taula amb Antoni Soy, alcalde d’Argentona, Francisco de la Torre, alcalde de Màlaga i Juan María Vázquez, president de la Diputació de Badajoz.
S’adjunta el programa del seminari.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.