Notes de premsa

L'obertura al públic del nou pàrquing de superfície amb capacitat per a 120 vehicles

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 29/10/2003

alde de Reus, Lluís M. Pérez, i el conseller delegat d'AMERSAM, Eduard Ortiz, visitaran demà dijous, 30 d'octubre, a les 10:30 h, el nou pàrquing d'aparcament de superfície ubicat entre els carrers Escorxador, Dr. Frias i Camí de Riudoms, amb motiu de la seva obertura al públic.

La nova zona regulada amb parquímetre té capacitat per a 120 vehicles. Les entrades se situen al carrer de l'Escorxador i al carrer del Doctor Frias i l'accès del Camí de Riudoms tindrà funcions d'entrada i sortida. Aquest nou pàrquing de superfície s'obre al públic de manera transitòria en espera que estigui enllestit l'aparcament subterrani a l'àrea Hens on, en el futur, hi haurà 200 places gestionades per AMERSAM.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.