Notes de premsa

L’ofrena floral al Cementiri de Reus, amb motiu de Tots Sants

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 31/10/2018

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, presideix aquest dijous 1 de novembre, dia de Tot Sants, a les 9:30h, l’homenatge que l’Ajuntament ret a totes les persones que s’han enterrat al Cementiri General de Reus, amb una ofrena de flors a la tomba dels fills il·lustres.

Coincidint amb la proximitat de la festivitat de Tots Sants l'Ajuntament de Reus, a través de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp i Reus Transport, ha previst diferents mesures per millorar l'accés al Cementiri General de Reus, tant pel que fa als horaris d'obertura com a la xarxa de transport públic. El dispositiu es pot consultar aquí.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.