Notes de premsa

L’ofrena floral al Cementiri de Reus, amb motiu de Tots Sants

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

otiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants, aquest dimarts, 1 de novembre, l'alcaldessa en funcions i la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Alícia Alegret i Teresa Gomis, faran una ofrena floral als fills il·lustres i adoptius de la ciutat. L’ofrena es farà a les 11:00 h.

Els fills il·lustres i adoptius enterrats a Reus són Ceferí Olivé, Romà Perpinyà (al panteó dels Fills Il·lustres), Joan Rebull, Antoni Pedrol Rius, Carles Martí Massagué, Josep Andreu Abelló, Joan Busquets Crusat, i Josep Laporte.

Horari del Cementiri
El cementiri de Reus obrirà les portes de manera ininterrompuda entre les 9:00 h i les 19:00h, entre el 22 i el 29 d’octubre. Els dies, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre, quan es preveu una major afluència de visitants, les portes obriran de 7:00 h a 19:00 h. El 2 de novembre, tornarà a obrir de manera ininterrompuda entre les 9:00 h i les 19:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.