Notes de premsa

L'onzena trobada de Misericòrdies

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/09/2003

dimarts, 23 de setembre, a les 20:00 h, tindrà lloc l'onzena trobada de Misericòrdies, que un any més aplega a l'Ajuntament de Reus a les reusenques que duen el nom de la patrona de la ciutat, coincidint amb la celebració de la festa major.

La tradició de posar el nom de la patrona de la ciutat a les noves reusenques continua. Aquest any, tres nadons s'han incorporat la llista de 588 Misericòrdies, Coris i Coies, que hi ha empadronades a Reus.
La més jove és Coia Escoda Novell, que va néixer el passat 12 de juny i el títol de la més veterana l'ostenta Misericòrdia Cochs Llauradó, que va néixer el 12 d'abril de 1915.
La trobada de Misericòrdies se celebra des de 1993, l'any en què es va commemorar el IV Centenari de l'Aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.