Notes de premsa

Mas Carandell gestiona ofertes de treball d’empreses que puntualment necessiten professionals per atenuar els efectes de la pandèmia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 25/03/2020

La regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, a través del Mas Carandell, posa a l'abast de les empreses del territori la seva borsa de treball, per gestionar ofertes de feina vinculades a les activitats empresarials de primera necessitat. Es vol donar resposta així a les necessitats de les empreses per fer front a la situació d'excepcionalitat causada per la pandèmia, i si per algun motiu es troben desbordats per una situació de manca puntual de professionals.

Aquest suport s’inclou entre les mesures econòmiques i socials acordades pel Govern de Reus per minorar els efectes del Covid-19 en el teixit empresarial, en l’àmbit laboral i en el conjunt de la ciutadania.

Les gestió de les ofertes de treball que pugin sorgir, que seran publicades al Portal d’Ocupació de Reus (ocupació.reus.cat), es durà a terme via telemàtica a través de la borsa on line de Mas Carandell (borsa.mascarandell.cat), de manera que les organitzacions podran, o bé penjar-les directament al web borsa.mascarandel.cat, o bé enviar un missatge a l’adreça [email protected] per tal de rebre suport tècnic i personalitzat.

Aquest servei, que no tindrà cap cost econòmic per a les empreses, i està especialment pensat per atendre les necessitats de personal de centres sanitaris i hospitals, empreses de neteja, mercats, botigues d’alimentació i de begudes, farmàcies, benzineres, comerços de premsa i tabac, de vendes per Internet, bugaderies, empreses de telefonia i comunicacions, veterinàries i empreses de serveis i/o repartiment a domicili, entre d’altres.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.