Notes de premsa

Mas Carandell impulsa l’autonomia digital de petites empreses i autònoms amb tallers de certificat digital i tràmits en línia d’accés lliure

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 26/02/2021
Tallers d'autonomia digital

Amb l’objectiu de promoure l’autonomia digital de les microempreses, les petites empreses i els professionals autònoms de Reus, Mas Carandell ofereix tallers de Certificació digital i tràmits en línia sobre l’ús eficient del certificat i la signatura digitals, el funcionament de la carpeta empresa de la seu electrònica de l’Ajuntament i la realització de tràmits en línia més freqüents per relacionar-se amb altres administracions com el Canal empresa, la Seguretat social, l’Agència tributària o el SEPE, entre d’altres.

Les accions formatives, d’accés lliure i subvencionades pel consistori, formen part de les mesures establertes en el Pla Reactivem Reus, de reactivació socioeconòmica de la ciutat. Tenen una durada de 4 hores planificades en dues tardes consecutives de 16 a 18h, i són impartits en línia per professionals de l’àmbit informàtic a través de la plataforma Zoom. Les properes edicions dels tallers seran l’1 i 2 de març i el 15 i 16 de març.

El regidor d’Empresa i ocupació, Carles Prats, explica que “ara més que mai, en un context de pandèmia, es fa palesa la necessitat d’emprar les noves tecnologies, i per aquest motiu cal donar suport a l’empresa local perquè faci ús de les eines digitals que té a l’abast. I al mateix temps s’ha interpretar aquesta necessitat com una oportunitat per potenciar la transformació digital del negoci, que en certa manera també farà de palanca per consolidar-lo o fer-lo créixer”.

El passat 22 de febrer ja es va oferir la primera de les tres edicions previstes d’aquests cursos. Hi van participar empreses i autònoms de la ciutat de diversos sectors. Per participar a les properes edicions cal inscriure’s a través del web mascarandell.cat/cursos, o bé presencialment a Mas Carandell el dilluns de 9 a 17h i de dimarts a divendres de 9 a 14h, i es rebrà l’enllaç per correu electrònic per poder accedir a la sala.

Tallers d'autonomia digital
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.