Notes de premsa

Mas Carandell signa un conveni amb el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 4/05/2004

cepresidenta de la Fundació Mas Carandell, Misericòrdia Dosaiguas, i el degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, Santiago Crivillé, han signat avui dimarts, 4 de maig, un conveni de col·laboració per tal d’aproximar als enginyers l’oferta formativa de la Fundació Mas Carandell.

En virtut d’aquest conveni, el col·legiats gaudiran d’un descompte en el moment de formalitzar la matrícula dels cursos. La Fundació Mas Carandell proporcionarà catàlegs als membres del Col·legi i aquesta entitat farà arribar de manera periòdica la informació de les noves activitats que realitzi la fundació i les noves programacions. El conveni té una vigència d’un any prorrogable.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.