Notes de premsa

Mas Pintat enceta un programa de meditacions guiades per a gent gran

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 6/05/2020
Meditació guiada per a gent gran

Mas Pintat, el centre de suport a la infància i a les famílies de la regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, enceta un nou projecte d’emissió d’àudios amb una meditació guiada anomenat “Calma la ment”. El nou espai començarà aquest divendres 8 de maig i tindrà una periodicitat setmanal.

Segons Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, la voluntat és que “la gent gran de la ciutat podrà escoltar aquestes meditacions quan ho necessiti, una eina que reforça la nostra tasca de servei públic en aquest moment d’incerteses i canvis”.

L’objectiu d’aquest projecte és ajudar a la gent gran, en aquest cas d’una manera especial, per tal que puguin aconseguir tenir la ment en calma, lluny del soroll d’aquests dies, amb notícies a tots els mitjans i dades relacionades amb el Coronavirus i la seva afectació.

La proposta que s’ofereix des de Mas Pintat anirà a càrrec de la seva directora, Rosa Martí. Consisteix en l’enregistrament d’àudios de meditació que tenen una durada de 15 a 20 minuts i que es dirigeixen especialment a les persones grans, un dels col·lectius més vulnerables de la població durant aquesta crisi del COVID-19.

Per adherir-se al programa només cal enviar un correu electrònic a maspintat@reus.cat amb el nom i telèfon de contacte de la persona i s’afegirà a la llista de contactes de la meditació setmanal.

Meditació guiada per a gent gran
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.