Notes de premsa

Mas Pintat inicia la programació d'espais i activitats familiars en format online

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 2/11/2020
Flyer informatiu Mas Pintat on line

L'espai de suport a les famílies Mas Pintat, que forma part de la regidoria de Salut i Ciutadania, inicia a partir d'aquest dilluns una programació d'espais i activitats familiars en format telemàtic per tal de mantenir l'oferta dels espais consolidats i ampliar-la amb noves propostes que donin resposta a les necessitats de la ciutadania en l'actual context de la pandèmia de la COVID19. 

Espais per famílies embarassades, espai nadó, lleure en família, espai familiar tarda o cicle de tertúlies, formaran part d’aquest ventall de sessions virtuals.

L'objectiu de Mas Pintat, es facilitar un espai virtual de trobada que fomenti intercanviar experiències de vida, que els ajudin a "saber ser" i "saber fer" de mares i pares, i evitar l'aïllament i la solitud de les famílies amb nens i nenes petits en aquests moments d’incertesa i d’un altre realitat. Una de les finalitats es oferir suport als lligams emocionals entre els pares i les mares i els fills i les filles des d'una perspectiva sistèmica que facilita el seu benestar.

A l’espai familiar de Mas Pintat es continuen reconeixent la competència familiar i se li dona valor i confiança, per aquest motiu s’ha dissenyat una nova configuració telemàtica  a fi de continuar perseguint aquest objectiu i aportar un valor afegit amb aquest nou format d’espais i activitats.

La composició dels grups serà de setze participants per cada sala virtual, les famílies amb els seus fills i filles es podran inscriure clicant l’enllaç  https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat i omplint el formulari. La durada de les sessions serà màxim d’un hora i sempre conduïdes per una o dues professionals del servei.

La programació
La programació dels espais familiars, tenint en compte el dia, l'horari i l'activitat, és la següent:

  • Dilluns tarda, a les 17:30 h, Espai Embarassades

Un espai on compartir les vivències durant 'embaràs: meditació des del mindfulness, conversa i reflexió, dinàmiques artístiques.

  • Dimarts matí, a les 10:30 h, Espai Nadó 

Mares i pares comparteixen l'experiència de l'arribada d'un fill/a a la família.

  • Dimarts tarda, a les 17:30 h, Espai Familiar 

Adreçat a famílies amb fills a partir d'1 any aquest mes de novembre "la castanyera canyera" ens acompanyarà amb activitats creatives, de cuina i d'experimentació.

  • Dimecres tarda, a les 17:30 h, Lleure en família 

Adreçat a famílies amb fills a partir de 4 anys es proposaran activitats diverses com jocs de mímica, d'ombres, cuina del mon, jocs d'acció.

  • Dijous tarda, a les 17:30 h, Cicle de Tertúlies 

Es el teu moment mare o pare, per estar per tu. Un espai de conversa sobre eines de gestió emocional per obtenir un moment de benestar, pausa i reflexió.

L’objectiu de Mas Pintat és continuar acompanyant a les famílies especialment en aquests moments que es necessari el coneixement d’eines de gestió emocional, de cura d’un mateix i de l’entorn familiar i com a màxima el de propiciar el benestar social.

Flyer informatiu Mas Pintat on line
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.