Notes de premsa

Mas pintat ofereix casals d'estiu durant el mes d'agost

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 10/07/2020
Casal d'estiu Mas Pintat arxiu

Mas Pintat ha organitzat per al pròxim mes d'agost Casals d'Estiu per als infants nascuts els anys 2018 i 2017 i els germans d'aquests que hagin nascut els anys 2016, 105 i 2014. Els casals seran durant el mes d'agost, des del 3 al 28, i les inscripcions es poden fer per setmanes. S'han adaptat a la normativa marcada tant des del Departament de Salut com des del Departament de Joventut de la Generalitat, per tal de preservar la salut dels infants. 

L'horari serà de 9:00 h a 13:00 h, amb servei d'acollida al matí (de 8:00 h a 9:00 h) i servei de menjador i dormitori (de 13:00 h a 15:00 h). Les inscripcions es poden fer a partir del dilluns 20 de juliol i fins a esgotar les places a l'OME. És necessari cita prèvia que s'ha de sol·licitar durant el matí al telèfon 977 010 046, especificant que és pel Casal de Mas Pintat. 

El lloc on es duran a terme els casals és l'Escola Bressol Municipal La Ginesta. 

Pel que fa als preus, es mantenen els mateixos que l'any passat:

- Servei d'acollida: 12€ a la setmana

- Servei de casal: 36€ a la setmana

- Servei de menjador: 30€ a la setmana

 

Casal d'estiu Mas Pintat arxiu
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.