Notes de premsa

Mas Pintat presenta la programació "Viu la primavera"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 1/03/2021
Cartell Viu la Primavera a Mas Pintat

L'espai de suport a les famílies Mas Pintat de la regidoria de Salut i Ciutadania presenta per a aquest mes de març la programació "Viu la primavera", que encara mantindrà el format virtual. La voluntat de l'espai és posar a l'abast de la ciutadania una oferta d'espais i activitats familiars en format telemàtic, per tal de, per un costat, mantenir l'oferta dels espais consolidats i, per l'altre, ampliar-la amb noves propostes que donin resposta a les necessitats de les persones en l'actual context de la pandèmia. 

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, explica que "espais per famílies embarassades, espai nadó, lleure en família, espai familiar tarda, rebost literari i l'espai per adults, atura't i respira, formaran part d’aquest ventall de sessions virtuals, perquè des de Mas Pintat treballem amb l'objectiu d'establir un nexe que possibiliti la interacció entre famílies, que comparteixen un moment vital respecte a la criança i a les necessitats envers els seus fills i filles".

A l’espai familiar de Mas Pintat es continua reconeixent la competència familiar i se li dona valor i confiança, per aquest motiu s’ha dissenyat una nova configuració telemàtica per tal de continuar perseguint aquest objectiu i aportar un valor afegit amb aquest nou format d’espais i activitats. S'ha canviat l'horari de tarda i tots els espais iniciaran les activitats a les 18:30 h i així facilitar la participació de les famílies a l'entorn virtual. 

La composició dels grups serà de setze participants per cada sala virtual, les famílies amb els seus fills i filles es podran inscriure clicant l’enllaç https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat i omplint el formulari. La durada de les sessions serà màxim d’un hora i sempre conduïdes per una o dues professionals del servei.

Definició dels espais familiars per dia, horari i activitat:

  •  Dilluns tarda, a les 18:30 h: ESPAI EMBARASSADES

Un espai on compartir les vivències durant l'embaràs: meditació des del mindfulness, conversa i reflexió, dinàmiques artístiques. Mares i pares que volen compartir la experiència de la futura maternitat amb d'altres famílies en un mateix moment de vida.

  • Dimarts matí, a les 10:30 h: ESPAI NADÓ

Mares i pares comparteixen l'experiència de l'arribada d'un fill/a a la família.

  • Dimarts tarda, a les 18:30 h: ESPAI FAMILIAR - CUINA DE PRIMAVERA

Adreçat a famílies amb fills que vulguin compartir un espai culinari amb receptes de cuina divertides, fàcils i saludables.

  • Dimecres tarda, a les 18:30 h: LLEURE EN FAMÍLIA - CREATIVITAT EN FAMÍLIA.

Adreçat a famílies amb fills on es proposaran activitats de creativitat i dibuix.

  • Dijous tarda, a les 18:30 h: ATURA'T I RESPIRA.

Un moment mare o pare per aturar-te i aportar calma al teu dia amb la meditació, converses compartides i lectures de creixement personal.

  • Dilluns 15 de març, a les 18:30 h: ESPAI DE «REBOST LITERARI» Aquest mes es parlarà de la gelosia, amb contes i dinàmiques de la mà de la Sílvia Ribé, de les Biblioteques Municipals. 

A banda Mas Pintat ofereix el servei de la SOAF (Servei d'orientació i atenció a les famílies) amb dos professionals dels àmbits de la psicologia i nutrició per qualsevol consulta, dubte o angoixa. Es un servei gratuït i només s'ha d'enviar un mail a maspintat@reus.cat.

Cartell Viu la Primavera a Mas Pintat
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.