Notes de premsa

Mas Pintat programa espais i activitats familiars en format telemàtic tot el mes de gener

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 11/01/2021
Programació gener Mas Pintat
Cicle tertúlies i rebost literari Mas Pintat

El Mas Pintat, l'espai de suport a les famílies que depèn de la Regidoria de Salut i Ciutadania, continua el mes de gener amb la programació d’espais i activitats familiars en format telemàtic, per mantenir l’oferta dels espais consolidats i ampliar-la amb noves propostes que donin resposta a les necessitats de la ciutadania en l’actual context de la pandèmia.

Espais per famílies embarassades, espai nadó, lleure en família, espai familiar tarda, cicle de tertúlies i un nou espai de rebost literari formaran part d’aquest ventall de sessions virtuals.

A l’espai familiar de Mas Pintat continuem reconeixent la competència familiar i li donem valor i confiança, per aquest motiu s’ha dissenyat una nova configuració telemàtica per tal de continuar perseguint aquest objectiu i aportar un valor afegit amb aquest nou format d’espais i activitats.

La composició dels grups serà de setze participants per cada sala virtual, les famílies amb els seus fills i filles es podran inscriure clicant l’enllaç  https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat i omplint el formulari. La durada de les sessions serà màxim d’un hora i sempre conduïdes per una o dues professionals del servei.

Definició dels espais familiars per dia, horari i activitat:

  • Dilluns tarda 17:30 h: ESPAI EMBARASSADES

Un espai on compartir les vivències durant 'embaràs: meditació des del mindfulness, conversa i reflexió, dinàmiques artístiques.

  • Dimarts tarda 10:30 h: ESPAI NADÓ

Mares i pares comparteixen l'experiència de l'arribada d'un fill/a a la família.

  • Dimarts tarda 17:30 h : ESPAI FAMILIAR

Adreçat a famílies amb fills a partir d'1 any amb activitats creatives, de cuina i d'experimentació.

  • Dimecres tarda 17:30 h: LLEURE EN FAMÍLIA

Adreçat a famílies amb fills a partir de 4 anys es proposaran activitats diverses com jocs diversos, música i meditació en família.

  • Dijous tarda 17:30 h: CICLE DE TERTÚLIES

Es el teu moment mare o pare, per estar per tu. Un espai de conversa sobre eines de gestió emocional per obtenir un moment de benestar, pausa i reflexió.

  • Un dilluns al mes, a les 17:30 h: ESPAI DE «REBOST LITERARI»

Cada més proposarem un article, conte o escrit relacionat amb la criança per comentar-lo conjuntament en família.

L’objectiu de Mas Pintat és continuar acompanyant a les famílies creant espais atractius i a la vegada cobrint les necessitats emocionals especialment en aquests moments que estem vivint.

Programació gener Mas Pintat
Cicle tertúlies i rebost literari Mas Pintat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.