Notes de premsa

Més de 500 inscrits en el Programa de dinamització esportiva

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 24/01/2005

Els dies 25 i 27 de gener, a la nova Zona esportiva del Districte V, al barri Montserrat, continuen les trobades esportives d’intercrosse i disc volador, per a alumnes de primer d’ESO, que participen en el Programa de Dinamització Esportiva als Centres d’Educació Primària i Secundària del Baix Camp. L’activitat es tancarà amb més de 500 participants.

La societat municipal Reus Esport i Lleure, en col·laboració amb la Regidoria de l’Esport i Consell Esportiu del Baix Camp, participa en aquesta nova edició del Programa de Dinamització Esportiva als Centres d’Educació Secundària i Primària del Baix Camp.
El programa de dinamització esportiva treballa amb dos eixos principals; d’una banda, la formació continuada per a mestres d’educació física del Baix Camp, i d’altra banda, la promoció de l’activitat física i esportiva entre els alumnes, mitjançant l’organització de diverses trobades entre els centres.
En aquestes trobades, els alumnes de diferents centres d’ensenyament es troben fora de la seva escola i realitzen activitats esportives durant tota una jornada. Aquestes activitats es realitzen en horari lectiu, d’una manera lúdica i engrescadora per als alumnes, deixant de banda els aspectes purament competitius.
L’intercrosse i el disc volador és una modalitat esportiva de caire col·lectiu i d’un gran interès educatiu i recreatiu, per la promoció dels valors coeducatius, de cooperació i integració que aporta la seva pràctica.
Per a més informació sobre el programa, cal adreçar-se a Reus Esport i Lleure SA . Pavelló Olímpic Municipal C/ Mallorca s/n, en horari de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, tel. 977 300 091.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.