Notes de premsa

Més de 70 visites a empreses per copsar la situació a la ciutat durant la pandèmia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 22/04/2021
Regidoria d'Empresa i Ocupació trobada empresaris
Regidoria d'Empresa i Ocupació trobada empresaris

La regidoria d'Empresa i Ocupació ha reprès, en els darrers mesos, les visites amb empresaris de la ciutat que s’havien aturat arran del confinament decretat el març del 2020.  D’aquesta manera, s’han fet més de 70 visites a empreses per tal de copsar la situació empresarial a la ciutat atesa la pandèmia. La voluntat del consistori ha estat que cada sector tingués l'oportunitat de parlar de totes les inquietuds que els han sobrevingut arran de la COVID19 i de com les han afrontat. A més, s'ha aprofitat per explicar-los i donar-los informació de les diferents línies de subvencions i ajuts, tant les que han sortit del propi Ajuntament, com també les que han ofert altres administracions. 

Carles Prats, regidor d'Empresa i Ocupació, ha explicat que "una de les coses que hem pogut copsar és que el sector industrial no pateix en la mateixa mesura que el sector dels serveis" i pel que han pogut veure en les diferents visites i reunions que s'han realitzat el futur es presenta optimista per la majoria de les empreses i empresaris, "hem pogut veure i ens han pogut explicar els projectes que tenen encarats al futur, no hem vist una actitud passiva, sinó amb voluntat d'afrontar les adversitats i mirar endavant", manifestava el regidor.

D'altra banda, un dels aspectes sobre els que s'ha parlat és l'ocupació i com ha afectat la COVID19 en aquest sentit. Segons explicava Carles Prats, la majoria mantenen l'ocupació i "el que hem pogut evidenciar és que la desocupació creix en la part del sector dels serveis, molt influenciat a casa nostra per Port Aventura i també per la costa i, clar, la falta de turisme". 

Des de la regidoria d'Empresa i Ocupació s'ha tingut la voluntat de fer aquestes visites per parlar directament amb els empresaris, unes visites que havien començat abans de la pandèmia i que es van haver d'aturar el mes de març del 2020. Les reunions s'han mantingut des de la represa amb representants dels diferents sectors industrials de la ciutat.

Regidoria d'Empresa i Ocupació trobada empresaris
Regidoria d'Empresa i Ocupació trobada empresaris

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.