Notes de premsa

Més d'un centenar de professionals participen en el Motivation Day, la jornada sobre els valors i els recursos humans a les empreses

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/01/2020
Motivation Day

Més d’un centenar de persones, la gran majoria responsables de departaments de Recursos Humans d’empreses de la demarcació, han assistit aquest matí al Motivation Day, la jornada sobre els valors i els recursos humans a les noves empreses. En aquesta edició, la temàtica central ha estat la sostenibilitat mediambiental, econòmica i social de les corporacions.

Durant la cloenda, la regidora d’Economia i Coneixement, Teresa Pallarès, ha destacat que “estem en un moment de canvi i de conscienciació a la societat de la necessitat de ser sostenibles com a garantia de futur”. Per això, assegura que “des de la regidoria donem suport a les jornades de divulgació empresarial destinades a la millora de la gestió empresarial i concretament a través de firaReus volem continuar sent un referent en la creació de jornades tècniques especialitzades i un punt de trobada per a col·lectius professionals.”

Amb el títol: “Transformació sostenible: el repte empresarial del segle XXI”, el Motivation Day ha comptat entre els seus ponents amb Xavier Mas, assessor en estratègia, agile i expansió de negocis; Jaume Aguadé, director de Recursos Humans de Messer Ibérica de Gases; Marta Sas, fundadora de Salix; Montse Masip, coordinadora de zona de la Fundació Adecco; Natàlia Segura, sòcia directora de The Skeye; Núria Foraster, directora de Recursos Humans de Gomà Camps; Cecilia Morillo, HR Manager de GM Site Valls & Global Operations Services; Montse Miralles, directora de RRHH de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla; Maria Petit, ambaixadora de la Fundació Adecco i Patrícia Pólvora, cofundadora i CEO de Teterum i professora d’ESIC.

Aquesta ha estat la tercera edició del Motivation Day, una jornada que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa Salut i Treball.

Motivation Day
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Motivation Day 1753.6 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.