Notes de premsa

Metrovacesa ja disposa de la llicència d’enderroc

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 29/08/2013

La companyia Metrovacesa, impulsora de l’equipament comercial de l’avinguda Sant Jordi, ja disposa de la llicència d’enderroc per portar a terme els treballs d’adequació del projecte arquitectònic d’acord amb les noves condicions acordades amb l’Ajuntament de Reus.

Amb la recepció de la llicència d’enderroc per part de Metrovacesa s’ha acomplert un dels passos establerts en l’acord amb la companyia, que segons les previsions començarà els treballs durant la segona setmana de setembre.

L’alcaldessa accidental de Reus, Teresa Gomis, ha expressat la seva satisfacció «pel fet que s’estiguin acomplint els termins previstos per fer possible la reactivació d’aquest projecte».

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.