Notes de premsa

Montserrat Tura, Lluís M. Pérez i Xavier Grau signen un conveni de col·laboració en temes de formació en la seguretat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 11/07/2006

alde de Reus, Lluís M. Pérez, la consellera d’Interior de la Generalitat i presidenta de l’Escola de Policia de Catalunya, Montserrat Tura, i el rector de la URV i president de la fundació URV, Xavier Grau, signaran dimecres, 12 de juliol un conveni de col·laboració en temes de formació en la seguretat.

El conveni entre l’Ajuntament de Reus, la URV i l’Escola de Policia de Catalunya es formalitzarà a les 17:00 h, al Centre de Formació Permanent de la FURV, al Mas Miarnau de Reus, en un acte obert als mitjans de comunicació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.