Notes de premsa

Mor Àngels Ollé, Medalla de la Ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 2/09/2019
Àngels Ollé

Àngel Ollé Romeu, pedagoga i escriptora, ha mort aquest diumenge 1 de setembre a l'edat de 82 anys. Ollé (Sant Sadurní d'Anoia, 1937 - Reus, 2019) va ser reconeguda el passat 31 de juliol pel ple de l'Ajuntament amb la Medalla de la Ciutat.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d'altres membres de la corporació municipal, ha expressat personalment el seu condol a la família en nom de la ciutadania de Reus i, d'acord al protocol d'honors i distincions municipals, els ha lliurat la bandera de la ciutat en senyal de reconeixement.

El Ple de l'Ajuntament de Reus va aprovar el passat 31 de juliol concedir la Medalla de la Ciutat a Àngel Ollé Romeu. El plenari va reconèixer així la seva trajectòria com a pedagoga i escriptora, que la va portar a liderar el moviment de renovació pedagògica de l’escola catalana, i impulsar la fundació de l’escola Mowgli de Reus, la primera escola de la ciutat que va fer l’ensenyament mixt i en català, oberta a totes les creences. Ollé va ser autora de nombroses publicacions dedicades a la didàctica de la llengua i a la literatura infantil. Va ser també professora a la URV, i va contribuïr a la renovació pedagògica i a la formació de professionals de la docència.

Àngels Ollé
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.