Notes de premsa

Mostra fotogràfica a l'Arxiu: "Imatges de la Setmana Santa de Reus"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/03/2021
Exposició Setmana Santa a l'Arxiu Municipal
Cartell Exposició Setmana Santa a l'Arxiu Municipal

L'Agrupació d'Associacions de la Setmana Santa de Reus ha organitzat una mostra fotogràfica de la Setmana Santa reusenca a l'Arxiu Municipal de Reus.

L'exposició s'obre aquest dimecres 24 de març i fins al 9 d'abril. Es podrà veure la col·lecció de fotografies atribuïdes a Joan Biosca Mestre i que mostren imatges dels anys 50 i 60 de la Setmana Sant de Reus. Aquesta col·lecció va ser adquirida per la mateixa Agrupació que ha decidit mostrar-la i donar-la a conèixer a la ciutadania mitjançant aquesta mostra. L'acte d'obertura, que compta amb la col·laboració de a l'Arxiu Municipal de Reus - Arxiu Comarcal del Baix Camp, tindrà aforament limitat.

Es podrà visitar a l'Arxiu (c. Sant Antoni Maria Claret, 3) de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h i dimarts i dijous de 15:30 h a 18:00 h (exceptuant dijous Sant).

L'aforament és limitat tal com marquen les restriccions sanitàries decretades arran de la COVID19.

Exposició Setmana Santa a l'Arxiu Municipal
Cartell Exposició Setmana Santa a l'Arxiu Municipal

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.