Notes de premsa

Neix CreART! La mostra de creadors i artistes juvenils de la ciutat de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

gidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Reus convoca la primera mostra de creadors i artistes juvenils de la ciutat de Reus, CreART! que es durà a terme del 16 al 21 d’abril de 2012. CreART! serà un petit aparador i una plataforma de la cultura jove com a mitjà d’expressió, facilitant la difusió de les noves propostes i creacions dels joves artistes de Reus i del Camp de Tarragona.

La setmana de cultura jove vol aglutinar un ampli ventall de disciplines artístiques arribant a configurar una programació totalment eclèctica (teatre, música, dansa, circ, arts plàstiques, arts visuals, literatura...) i que ocuparà diferents espais de la ciutat en funció de les propostes. Poden participar tots els joves nascuts o residents a Reus o al Camp i que tinguin entre 15 i 30 anys ambdós inclosos.

El període d’inscripció serà del dia 16 de gener al 17 de febrer i s’haurà de presentar el full d’inscripció al Casal de Joves de Reus (c. Castellvell, 24). Per qualsevol dubte es pot enviar un correu a [email protected] o bé trucar al Casal de Joves 977 010 268.

A banda de la programació que finalment es tanqui, la iniciativa es complementarà amb la realització d’accions formatives per als participants, tallers formatius referents a contractació i facturació de músics i artistes en general, dirigit als mateixos joves que participen de la mostra, amb la voluntat de facilitar eines necessàries a l’hora de fer el pas cap a la professionalització.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.