Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 6/06/2003

Demà dissabte, 7 de juny, romandrà tallada al trànsit la plaça d'Anton Sabater Esteve, des del carrer del doctor Rober fins a la cantonada amb el carrer d'Anselm Clavé (en tota la façana de l'edifici d'Aigües de Reus), a causa dels treballs de neteja de vidres que s'hi farà. Pel mateix motiu, diumenge es veurà afectat el carrer del Doctor Robert, que estarà tancat al trànsit a partir del carrer de Sant Tomàs.

D'altra banda, del 9 de juny fins al 13 de juny, caldrà tallar el trànsit al carrer de Sant Ferran, en el tram comprès entre el carrer de Joan Martell i el carrer de Pròsper de Bofarull, a causa de de l'obertura d'una rasa per a la xarxa d'aigues que realitzarà l'empresa Gilabert Miró SA.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.