Notes de premsa

Nota de Mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 10/07/2003

òxim dissabte, 12 de juliol, de 6:00 h a 15:00 h, es tallarà al trànsit el Camí de Riudoms, en el tram comprès entre el passeig Prim i el carrer de Roger de Belfort, a causa dels treballs d'enderroc d'un edifici.

D'altra banda, diumenge, 13 de juliol, es tallarà un carril de la Riera de Miró, entre el carrer de Pau Sabaté Jaumà i la travessera de Sardà, per desmuntar una grua d'obra. El tall es farà de 6:00 h a 22:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.