Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/09/2003

dijous, 25 de setembre, es tallarà al trànsit el raval de Jesús, per tal de realitzar treballs de càrrega i descàrrega a l'alçada del número 33 d'aquest carrer, de 6:30 h a 8:30 h.

Altres talls de circulació previstos per als pròxims dies són el del carrer de Bellavista, el pròxim 27 de setembre, de 8:00 h a 20:00 h, per formigonar a una obra; i el del carrer de Sant Celestí, de les 8:00 h a les 10:00 h del pròxim 28 de setembre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.