Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/06/2005

El pròxim dilluns, 6 de juny, comença la segona fase de les obres del col·lector que transcorre per l’autovia de Bellisens, entre le carrer de Carles Riba i l’avinguda del President Macià. En aquesta segona fase, les obres afectaran una part de la rotonda de la cruïlla entre l’autovia de Bellisens i l’avinguda de President Macià. En concret, no s’hi podrà circular en direcció a la Fira. La circulació en direcció a Salou no es veurà afectada. El termini d’execució de l’obra és de tres mesos.

Es recomana als conductors que utilitzin les variants per evitar aquest punt, sempre que sigui possible.
En el punt afectat, la circulació es reordenarà de la següent manera:
Els vehicles que circulin per l’autovia de Bellisens es desviaran pel carrer de Carles Riba o pel carrer del Treball i de Sol i Ortega, des del qual s’accedeix a l’avinguda del President Macià.
Els vehicles procedents de l’autovia de Salou trobaran indicacions del desviament pel carrer de Carles Riba, o en arribar a la rotonda de Bellisens, del desviament obligatori per un carril habilitat a l’avinguda de Bellisens per on podran continuar a través del carrer del Treball i de Sol i Ortega.
Els vehicles procedents del carrer Cambrils podran circular en direcció a la carretera de Salou o desviar-se ple carril de l’autovia de Bellisens esmentat.
Altres actuacions
Cal afegir que Aigües de Reus realitzarà obres a la xarxa d’aigües i clavegueram al carrer de Jacint Verdaguer (entre el carrer Zorrilla i el passeig Sunyer) del 6 al 10 de juny.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.