Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/06/2005

Dimecres, 22 de juny, caldrà tallar al trànsit l’avinguda Prat de la Riba per poder fer les maniobres necessàries per pujar unes bigues a l’interior d’un pis. Per tal d’interferir el mínim possible en la circulació, el tall es realitzarà entre les 24:00 h i les 6:00 h.

D’altra banda, els dies 4, 5 i 6 de juliol caldrà tallar al trànsit el carrer de l’Hospital, per obres. La restricció afectarà el tram situat entre la plaça de la Sang i el carrer de la Presó, de les 8:00 h i les 20.00 h.
El dimecres, 22 de juny, de les 8:00 h a les 20:00 h, es tallarà a la circulació el carrer Alt del Carme per tal que una empresa pugui treure runa d’una obra.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.