Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/09/2003

aça d'Antoni Sabater Esteve es tallarà al trànsit de 8:00 h a 20:00 h demà, 1 d'octubre, per formigonar en una obra situada a l'alçada del número 1.

Durant un mes, romandrà tallat al trànsit el carrer de Sant Antoni M. Claret, per les obres de renovació del clavagueram.
D'altra banda, es farà un tall de circulació al carrer de Miramar, a l'alçada del n. 38, per a la instal·lació de gas, durant tot el dia, el pròxim 2 d'octubre.
Cal afegir que al raval de Robuster es fan treballs de soterrament d'una línia d'electricitat, per la qual cosa ha calgut obrir una rasa a la vorera. L'obra no afecta la circulació al raval. Els treballs continuaran pel carreró Oubí, que caldrà tallar al trànsit el pròxim cap de setmana.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.