Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 28/11/2005

Dimecres 30 de novembre i dijous 1 de desembre, s’asfaltarà el camí de Valls, en el tram comprès entre la Riera de Miró i el carrer de l’Albiol. Per aquest motiu, es prohibirà l’aparcament i es tallarà al transit el tram afectat.

Els treballs, inicialment previstos pel cap de setmana, s’han retardat per problemes de subministrament d’asfalt.
D’altra banda, des d’aquest dilluns i fins el 5 de desembre, es faran els treballs per a la instal·lació d’un col·lector d’aigües residuals a la plaça del Santuari de Misericòrdia. Aquest fet provocarà algunes restriccions puntuals.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.