Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 1/10/2003

val de Jesús es tallarà al trànsit aquesta nit entre la plaça Prim i el raval de Robuster, arran de la petició d'una empresa constructora per formigonar en una obra. Els treballs es faran a la nit, de 21:00 h a 1:00 h, per tal que el tall afecti el mínim possible a la circulació.

D'altra banda, demà dijous, 2 d'octubre, de les 22:00 h a les 24:00 h, es tornarà a tallar el raval de Jesús per una mudança.
També demà dijous, 2 d'octubre, es tallarà el carrer dels Avellaners, de les 8:00 h a les 20:00 h per tal que una empresa constructora pugui desmuntar una grua d'obra.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.