Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/10/2003

òxim dilluns comencen els treballs de repintat de la senyalització hortizontal del Tomb de Ravals, que es perllongaran durant tota la setmana. Els operaris treballaran de nit, entre les 22:00 h i les 6:00 h. Per aquest motiu, es realitzaran talls puntuals de circulació al Tomb de Ravals en l'horari esmentat.

Demà dissabte, de les 8:00 h a les 15:00 h, es tallarà el trànsit al carrer de Salvador Espriu per la petició realitzada per una empresa constructora per formigonar en una obra.
D'altra banda, el pròxim dimarts, 7 d'octubre, es tallarà al trànsit el carrer d'en Vilar, en el tram comprès entre el carrer Casals i el raval de Santa Anna, de les 14:30 h a 17:00 h, pel mateix motiu.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.