Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 16/06/2006

L’Àrea de Via Pública informa que l’avinguda de Sant Jordi es reobrirà al trànsit el pròxim diumenge a la tarda. La circulació en aquesta avinguda havia quedat interrompuda a causa de les obres d’ampliació del pàrquing de la Llibertat. Les obres de connexió entre l’antiga i la nova instal·lació continuen, però en aquesta fase, no afecten la circulació. Un cop finalitzades, la ciutat disposarà d’un nou pàrquing al centre de Reus amb prop de 900 places.

D’altra banda, el Servei de Mobilitat i Circulació de l’Àrea de Via Pública de l’Ajuntament comunica les afectacions al trànsit previstes per als pròxims dies.
TALL: C/ Eugeni Mata, 14 (del carrer Baix de Sant Salvador a riera d’Aragó)
MOTIU: Per treure runes d’obres procedent de l’enderroc immoble situat al carrer Eugeni Mata, 14
DIA: 21 i 22 de juny de 2006, de les 8:00 a les 13:00 hores i de les 14:00 a les 19:00 hores

TALL D’UN CARRIL: Avda. Jocs Olímpics, 4
MOTIU: Mudança
DIA: 22 de juny de 2006, de les 14:00 h a les 16:00 hores

TALL I PROHIBICIÓ: C/ Puig i Ferrater, 35-37 (tram del C/ Vilafortuny al C/ Felip Pradell i Sabater)
MOTIU: Formigonar obra
DIA: 19/06/06, de les 07:00 h a les 19:00 hores

TALL I PROHIBICIÓ: C/ Riudecols ( tot el carrer)
MOTIU: Formigonar obra
DIA: 22/06/06, de les 07:00 h a les 20:00 hores

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.