Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 7/10/2003

dijous, 8 d'octubre, caldrà tallar al trànsit la plaça de Catalunya, entre el carrer del Doctor Robert i el raval de Santa Anna, per tal de reparar una avaria telefònica. El tall de la via pública es mantindrà de 8:00 h a 14:00 h.

També demà, 8 d'octubre, de 8:00 h a 17:00 h, romandrà tallat al trànsit el c/Sant Vicenç, entre el c/Sant Miquel i el c/Sant Magí, per l'entrada de camions.

Els dies 8 i 9 d'octubre caldrà tallar el carrer Pròsper de Bofarull, entre els carrers Sant Ferran i Francesc Bartrina, de 8:00 h a 20:00 h, amb motiu d'un enderroc.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.