Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/09/2006

òxim dilluns, 25 de setembre, i aprofitant la jornada festiva per minimitzar les molèsties sobre el trànsit, s’asfaltarà la plaça d’Almoster. Durant la nit, i si el temps ho permet, es faran les feines de pintat de la senyalització horitzontal, de manera que el dimarts, 26, la plaça es podrà reobrir al trànsit. Estaran senyalitzades les rutes alternatives.

D’altra banda, el dimarts, 26 de setembre començaran les feines de muntatge de la fira Expro/Reus 2006. Per aquest motiu, des del 26 de setembre i fins al 20 d’octubre romandrà tallada a la circulació l’avinguda Sant Jordi. S’habilitaran accessos per als veïns i els pàrquings de la zona.
L’accés a la plaça de la Llibertat es podrà fer pel carrer del Doctor Robert. També des d’aquest carrer es podrà accedir al pàrquing de la Llibertat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.