Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/10/2003

Ample, en el tram comprès entre el c/Victòria i el pg Mata, romandrà tallat al trànsit el pròxim diumenge, 19 d'octubre, de 8:00 h a 20:00 h, per al muntatge d'una grua d'obra sol·licitat per l'empresa Grues Altès.

D'altra banda, l'empresa que executa les obres de renovació de l'enllumenat de la plaça de Prim continuarà treballant en una de les calçades de la plaça fins al pròxim divendres, per la qual es preveu reobrir al trànsit el tram afectat el pròxim dissabte.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.