Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 16/10/2003

aça del Prim s'ha reobert avui a la circulació, després que ha estat tallada temporalment a causa de les obres de renovació de l'enllumenat que està realitzant l'empresa Cobra Instalaciones y Servicios, per encàrrec de l'Ajuntament. Les obres tenen un termini d'execució de dos mesos però la resta dels treballs no afectaran al trànsit.

D'altra banda, avui dijous,16 d'octubre, de 21:00 h a 24:00 h, caldrà tallar al trànsit el raval de Jesús, en la cantonada amb el c/Jesús, per la petició de l'empresa Redicomse de formigonar en una obra.
El pròxim dissabte, 18 d'octubre, i amb motiu dels treballs de cablejat de l'empresa Auna-Menta es produiran talls de circulació al c/Castellvell (entre c/Sant Joaquim i el c/Gaudí) i al c/Gaudí (entre c/Pintor Tapiró i General Moragues).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.