Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 5/11/2003

rrer Baix del Carme romandrà tallat al trànsit el pròxim 7 de novembre de les 14:00 h a les 16:00 h, arran de la petició d'una empresa constructora per formigonar en una obra.

D'altra banda, caldrà tallar al trànsit el carrer Major el pròxim dilluns, 10 de novembre, de les 7:00 h a les 9:00 h, per a la instal·lació d'uns vidres.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.