Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 18/03/2004

ies 19 i 20 de març les obres d’obertura d’una rasa a càrrec de FECSA afectaran la circulació als carrers Tívoli i Castellvell.

Així, el carrer Tívoli romandrà tallat al trànsit ambdós dies, a l’alçada del carrer Castellvell. Els veïns hi podran accedir pel carrer Ample, que podran utilitzar en ambdós sentits en aquest tram.
El carrer Castellvell es tallarà dissabte, 20 de març, de 8:00 h a 20:00 h, a l’alçada del carrer Tívoli.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.