Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/03/2004

ies 23 i 24 de març el carrer de Sant Pancraç romandrà tallat al trànsit en el tram comprès entre els carrers Estel i Sant Carles i Sant Josep, per la descàrrega i el muntatge d’unes estructures metàl·liques.

El 24 de març es tallarà a la circulació el carrer Alt de Sant Pere, entre el carrer de Sardà i el carrer del Doctor Robert, per formigonar en una obra, de 8:00 h a 20:00 h.
D’altra banda, la plaça de les Aigües es tallarà a la circulació durant sis dies, del 24 al 29 de març, entre el carrer d’Anselm Clavé i del Doctor Robert, per unes obres de conducció d’aigua.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.